2012-01-29

Ντέρμπι για όλο τον πλανήτη

Ρεάλ Μαδρίτης εναντίον Μπαρτσελόνα ή αλλιώς «παγκόσμιο ποδοσφαιρικό υπερθέαμα». Μόνο κάπως έτσι θα μπορούσε να χαρακτηριστεί η αναμέτρηση ανάμεσα στις δύο κορυφαίες – αυτή τη στιγμή – ομάδες του πλανήτη, ανάμεσα στους «αιώνιους εχθρούς» του ισπανικού ποδοσφαίρου.

Να φοβάσαι να κάνεις ακόμη και διάλειμμα…

Η άδεια του φύλακα και το διάλειμμα «βοήθησαν» τον άγνωστο νεαρό που φορώντας σκουφί «τρύπωσε» και έκλεψε πρωτοετείς φοιτητές του Τμήματος Δημοσιογραφίας και Μέσων Μαζικής Επικοινωνίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Την Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2011, ένας άγνωστος νεαρός άνδρας με σκουφί κυκλοφορούσε στους ορόφους της αφύλακτης, λόγω κάποιων ημερών άδειας του θυρωρού, σχολής Δημοσιογραφίας και Μ.Μ.Ε., τις μεσημεριανές ώρες.

2012-01-20

Διαγωνισμός για το «βάπτισμα» της Λέσχης Ανάγνωσής του Τμήματος Δημοσιογραφίας και Μ.Μ.Ε. του Α.Π.Θ.

Η πρώτη συνάντηση της Λέσχης Ανάγνωσης του τμήματος Δημοσιογραφίας και Μέσων Μαζικής Επικοινωνίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, το οποίο στεγάζεται σε νεοκλασικό κτίριο της οδού Εγνατίας 46, πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2011.

«Η Λέσχη Ανάγνωσης αποτελεί ουσιαστικά μια παρέα, με κοινό παρανομαστή και επιδιώκει την ανάγνωση και τη συζήτηση. Λειτουργεί με απλό τρόπο, αποσκοπώντας στην καλλιέργεια της σχέσης μας με το διάβασμα. Είναι ένας ευχάριστος και εποικοδομητικός τρόπος για την ελεύθερη ώρα μας», όπως ορίζεται στην ιστοσελίδα του Εθνικού Κέντρου Βιβλίου (ΕΚΕΒΙ). Είναι, ουσιαστικά, μια δράση για τη φιλαναγνωσία.