2013-06-23

Ο άνθρωπος από ατσάλι

Ο Superman στο ‘Man of Steel’ παρουσιάζεται από μια διαφορετική και ανανεωμένη οπτική γωνία. Σκηνοθέτης και σεναριογράφοι σεβάστηκαν πολύ το βασικό σκελετό της πλοκής των comics, δίνοντας μια νέα, πιο σύγχρονη διάσταση στην ιστορία.

2013-06-21

Απόψε Πάμε - θερινό - Cinema

http://picasion.com/i/1UEO7/http://picasion.com/i/1UEO7/

  • Όπως είναι κατανοητό από τον τίτλο της εκπομπής κύρια ενασχόληση μας είναι ο χώρος της 7ης τέχνης. 
  • Όλα τα νέα του Κινηματογράφου. 
  • Πληροφορίες από κινηματογραφικά στούντιο παραγωγής ταινιών όλου του πλανήτη. 
  • Οι νέες κυκλοφορίες των DVDs και Bluerays.

2013-06-16

Αιχμαλωτίζοντας την φουρτουνιασμένη ομορφιά των «καταιγίδων»




Όταν ο πατέρας του έβαλε μια παλιά Argus rangefinder στα χέρια του στα 17 του, η ζωή του Mitch Dobrowner άλλαξε. Ήδη  ιδιοκτήτης δύο Corvette και μίας Harley, που αγόρασε με τα χρήματα που κέρδισε από τη δουλειά του σε ένα βενζινάδικο, ο έφηβος Mitch άρχισε να εμφανίζει σημάδια αγριάδας που ο πατέρας του ανησυχούσε ότι μπορούσαν να οδηγήσουν σε προβλήματα.

2013-06-02

Εφιαλτικές υποψίες

"Μια γυναικεία φωνή άρχισε να βουίζει στο χώρο σαν σειρήνα: «Κίνδυνος», «απροσεξία», «σταμάτα», «Μητέρα», «αλήθεια», «ψέμα», «Θάνατος» καθώς οι λέξεις περνούσαν ανελέητα διαμέσου του θώρακά του και μια έκφραση πόνου σχηματίστηκε στο καλοσχηματισμένο του πρόσωπο με τα γκρίζα μαλλιά και γένια."

Πρελούδιο: Όταν ένα χρέος ξεπληρώνεται… v.2

Σηκώθηκε και με μια γρήγορη κίνηση άνοιξε απότομα την πόρτα. Κανείς. Μάζεψε τον φάκελο και έκλεισε με δύναμη την πόρτα πίσω του. Ήταν ερμητικά κλεισμένος και στη μέση έγραφε με μεγάλα μπλε γράμματα: ΠΡΟΣ ΕΤΑΙΡ(Ε)ΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ – ΕΠΕΙΓΟΝ



2013-06-01

Πρελούδιο: Όταν ένα χρέος ξεπληρώνεται… v.1

Πρελούδιο: Όταν ένα χρέος ξεπληρώνεται…


Πρελούδιο: Όταν ένα χρέος ξεπληρώνεται…Ο μαυροντυμένος άνδρας άρχισε να τρέχει γρήγορα. Φοβόταν, καθώς είχε χάσει πριν από μερικά δεύτερα τον πολύτιμο φάκελο. Δεν γνώριζε τι είχε μέσα ο κόκκινος φάκελος και ούτε ήθελε να ξέρει. Το μόνο πράγμα που γνώριζε ήταν ότι όφειλε να μην τον χάσει. Δεν ήξερε τον λόγο, αλλά όταν είχε προσληφθεί, για να φέρει εις πέρας τη μεταφορά, ένιωθε ότι κάτι δραματικό θα λάμβανε χώρα και μάλιστα πολύ σύντομα.